Key Security              

Vi finner dine tapte nøkler                        

 Bestill

ar Her kan du enkelt bestille våre nøkkelsikringsbrikker på nett, trykk her

bgFinnere!

Har du funnet et nøkkelknippe med vår sikringsbrikke på? Då har du rett til finnerlønn. Trykk her for formular.

bgRegistrere

Har du kjøpt vår sikrings-brikke i butikk, kan du registrere den her.
--KOMMER SNART-- 

bg

 

     Key Security
     Strandparken 92
     3187 Horten
     tlf 905 56 956
     post@keysecurity.no

Hjem | Om oss | SupportFinnere | Priser | Kontakt

 

Key Security

Ideen kommer fra Sverige. Thor Walter Nilsen, som startet Key Security, fant et nøkkelknippe da han var på tur til Göteborg i 1985. På nøkkelknippet satt det en sikringsbrikke som oppfordret finneren til å legge knippet i en postboks. Etter turen startet Thor Walter den første nøkkelsikringsbedriften i Norge - Key Security. Siden 1985 har vi levert tilbake hundrevis av mistede nøkler.

Fra 1985 til 2009 har vi brukt et system der finneren er blitt oppfordret til å legge nøkkelknippet i en postboks (det samme system som i Sverige) og hvis finneren har kontaktet oss, har vi betalt en mindre dusør. Vi har nå endret systemet, ettersom Posten Norge nå bruker for lang tid på å videresende våre brikker. I tillegg ønsker ikke Posten å fornye avtaler om forsendelser som ikke kan maskinleses. Ingen virksomheter innen nøkkelsikring har fra og med 2010 avtaler med Posten Norge eller Bring. Så hvis det kun er én adresse på din nøkkelsikringsbrikke, tar Posten intet ansvar for at disse nøkler videresendes når de kommer inn til Posten sorteringssentral.

nøkkelsikring for mistete nøkler

Vi har derfor tatt bort oppfordringen på vår brikke om at nøkkelknippet kan legges i en postkasse. I stedet har vi utviklet systemet og gjort de betydelig mer fordelaktig for finneren (dette øker interessen til å ringe eller kontakte oss).

Det går nå også betydelig raskere for eieren å få tilbake sine mistede nøkler. Ofte er eieren ikke så langt borte fra finneren, og vi kan da arrangere at de møtes samme dag, eller at nøklene blir lagt på et sted begge kjenner(f.eks. i en konvolutt på nærmeste bensinstasjon e.l.)

Hvis en finner tilfeldigvis skulle legge et nøkkelknippe i en postkasse, vil det komme til oss, ettersom adressen står på brikken. Dog kan dette ta lengre tid.

Vi mener at vi tilbyr den tryggeste sikringen som finnes på markedet, og vi etterstreber hele tiden å tilby den beste sikringen. Det skal ikke finnes noen bedre måte å sikre sine nøkler på enn ved vår nøkkelsikring.

 

- hva vil vi?

Vi håper at du skal ha nytte av det produktet og den tjenesten som vi tilbyr. Hvis du lurer på noe, eller har forslag til hvordan vi kan forbedre oss, må du gjerne ringe eller skrive. Vi belønner idéer som gjør at vi kan bli enda bedre.

 

Sikringsbrikke

 
 
 
 

  
 
 
 


Finnere!

Hvis du har funnet et nøkkelknippe med vår nyeste sikringsbrikke, vennligst fyll ut  skjemaet nedenfor. Du kan også ringe oss på telefon 905 56 956.

Kode og mobil eller e-postadresse må fylles ut.

Kode på brikken, eks. A 123456


Mobil el. telefonnummer der vi kan nå deg


E-postadresse, må ikke fylles ut hvis vi kan nå deg på telefon


Navn


Øvrig, f. eks. når vi kan kontakte deg, hvor du fant nøklene m.m.

TAKK! Vi kommer nå kontakte deg snarest etter det at vi snakket med eieren. Nå nøklene er tilbake til eier sender, eller setter in, kr 500,- til deg.

 

 

© Key Security 2010 Org. nr: 950 212 772 -- Strandparken 92, 3187 Horten, Norway -- Tlf. 905 56 956 post@keysecurity.no