Key Security    

           Vi finner dine tapte nøkler               

 Bestill

ar Her kan du enkelt bestille våre nøkkelsikringsbrikker på nett, trykk her

bgFinnere!

Har du funnet et nøkkelknippe med vår sikringsbrikke på? Då har du rett til finnerlønn. Trykk her for formular.

bgRegistrere

Har du kjøpt vår sikrings-brikke i butikk, kan du registrere den her.
--KOMMER SNART-- 

bg

 

     Key Security
     Strandparken 92
     3187 Horten
     tlf 905 56 956
     post@keysecurity.no

Hjem | Om oss | SupportFinnere | Priser | Kontakt

 
       
                         Mistet nøklene dine ?!
 

                                Vi betaler hvem som helst 500,- for å sende dine nøkler tilbake til deg!!

Ikke lengre farlig å miste nøkler,
vi finner dem for deg!
Noen finner dine mistede nøkler og får en finnerlønn på kr 500,- for å levere disse til oss. (Hyggelige 500kr for finneren og raske nøkler i retur for eieren) Finneren kontakter oss - vårt telefonnummer og webdresse eSikringsbrikker på brikken - og vi betaler ut finnerlønn og kontakter deg umiddelbart for levering :) Bestill nå og lev livet uten bekymringer for å miste nøklene!

Trykk her og bli med på facebook konkurranse.
Vinn 2 stk. nøkkelsikring for et år.

Bestill en nøkkel-pakke her og nå!

         stk. Topakk à 249 kr eksl. MVA per år

              stk. Firepakk à  449 kr eksl. MVA per år

              Navn       

              Mobilnr.

              Adresse

              Postnr.   Poststed 

              E-post  


             

                      

  Topakk
Denne pakken passer veldig bra for små familier. Prisen er kun 249,- eksl. MVA per år!


  Firepakk
Denne pakken passer bedre for de familier som ønsker sikre alle sine nøkkel-knipper. Prisen er kun 449,- eksl. MVA per år!                   Etter bestilling sender vi deg så raskt vi kan sikringsbrikkene sammen med faktura. Du har full returrett.

 

                 Nedenfor kan du lese mer detaljert om vår nøkkelsikring og hvordan den fungerer

Beste sikringen for dine nøkler!

Vi er en bedrift som siden 1985 har tilbytt nøkkelsikring. Vårt konsept er at vi skal levere den beste og tryggeste sikring av kundenes nøkler som det bare går å gjøre. Vår sikring fungerer svært godt ettersom vi nå tilbyr finneren hele kr 500,- i finnerlønn. Blant våre kunder har vi både bedrifter, offentlige virksomheter, foreninger og privatpersoner.   

 Vårt system baserer seg på at finneren tjener på å kontakte oss, samt at det er enkelt for finneren. Det betyr at det er stor sannsynlighet for at dine mistete nøkler kommer tilbake til deg.

  Hvordan fungerer det?

Når noen finner dine mistete nøkler, ser han/hun at det er en finnerlønn på kr 500,- (standardbrikke), dette står tydelig på brikken. På brikken står også telefonnummer som finneren kan ringe og/eller nettadresse som finneren kan gå til.

Sikringsbrikke

På dagtid besvarer vi telefonsamtalen (nattetid telefonsvarer) og finneren må oppgi følgende opplysninger: Koden på brikken, hvor finneren og nøklene befinner seg i løpet av dagen, mobilnummeret til finneren og når/hvordan vi kan få tak i ham/henne. På vår webside finnes det et enkelt og tydelig svarskjema for finnere, som sendes direkte til Key Security, både som e-post og sms.

Straks deretter tar vi kontakt med eier til nøkkelknippet og avtaler med eieren hvordan nøklene skal leveres tilbake. Dette kan skje på flere måter, avhengig av hvordan og hvor raskt eieren ønsker å få nøklene sine tilbake.(leveres en avtalt adresse, en butikk eller kiosk i nærheten, politikammer ol)

Vi kontakter deretter finneren igjen og formidler hvordan eieren skal få sine nøkler. Vi spør da også etter finnerens bankkontonummer og adresse for utbetaling av finnerlønnen. Hvis vi ikke kan få tak i eieren til nøklene innen rimelig tid, maks 24 timer, ser vi til at nøklene kommer inn til oss. Vi videresender dem deretter til eierens adresse, som er registrert hos oss.

Finnerlønn betales av oss, maks én gang per kontingentår og brikke. Hvis kunden mister brikken flere ganger i løpet av kontingentåret, betaler eieren finnerlønn. Alle ekstraomkostninger i forbindelse med tilbakelevering – for eksempel frakt med budbil – betales av eieren.


Bestill en nøkke-pakke her og nå!

      stk. Topakk à 249 kr eksl. MVA per år

           stk. Firepakk à  449 kr eksl. MVA per år

Navn       

Mobilnr.

Adresse

Postnr.   Poststed 

E-post  


        

Topakk
Denne pakken passer veldig bra for små familier. Prisen er kun 249,- eksl. MVA per år!

Firepakk
Denne pakken passer bedre for de familier som ønsker sikre alle sine nøkkel-knipper. Prisen er kun 449,- eksl. MVA per år!  Etter bestilling sender vi deg så raskt vi kan sikringsbrikkene sammen med faktura. Du har full returrett.


© Key Security 2010 Org. nr: 950 212 772 -- Strandparken 92, 3187 Horten, Norway -- Tlf. 905 56 956 post@keysecurity.no